Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Meneer Monster - De Grote 5 (3+)

Zaterdag 3 juni is helaas uitverkocht. Er zijn nog kaarten voor zondag 25 juni. In 'De Grote 5' verschijnen de grootste dieren van Afrika op ’t toneel in het Meervaart Theater in een grafisch, visueel en muzikaal spektakel met grote, uitbundige kostuums.

Meneer Monster - De Grote 5 (3+)

Data
zondag 25 juni 2023 om 14:00
Meer data
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps

De Grote 5 

In ‘De Grote 5’ speelt Meneer Monster groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De welbekende ‘catwalkopstelling’ keert terug, en dit keer vrij letterlijk. De zinderende Afrikaanse steppes zijn het vertrekpunt voor een paradefeest met zwoele Afrika-beats. De grootste dieren van Afrika verschijnen op ’t toneel in een grafisch, visueel en muzikaal spektakel met grote, uitbundige kostuums.

Deze voorstelling speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden drie rijen bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Op die manier zitten kinderen en ouders dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje want we verwachten ‘De Grote 5’ op het toneel…

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. 

Met ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Verder zijn ze bekend van de voorstellingen ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘Rovers’.

Data en tijden

zaterdag 3 juni16:00
zondag 25 juni14:00

Meneer Monster - De Grote 5 (3+)

Data
zondag 25 juni 2023 om 14:00
Meer data
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps