Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

MEH (8 mnd t/m 5 jaar)

MEH is een geweldig leuke kindervoorstelling met livemuziek. Zwart en wit. Twee verschillende werelden en twee totaal verschillende mensen. Zwart netjes, heeft alles onder controle. Wit, een beetje gek, die graag experimenteert. Allebei, veilig in hun eigen eigen ruimte. Of zijn ze wel alleen in hun ruimte? Door een toevallig gebaar veroorzaakt wit een lawine van gebeurtenissen. Te zien bij Black Cat Theatre.

MEH (8 mnd t/m 5 jaar)

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 09:30
zondag 2 april 2023 om 11:30
Meer data
Locatie
Black Cat Theatre
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

De voorstelling

MEH is een kindervoorstelling voor kinderen van 8 maanden t/m 5 jaar met livemuziek.

Hier loeit er iets, daar hoor je iets hinneken, kraaien, blaffen, miauwen en blaten! Een ogenschijnlijk ongeorganiseerde brei aan geluiden wordt langzaam gerangschikt in een wonderlijke MEHLodie! Met muziek gemaakt op instrumenten die we kennen, maar ook instrumenten die totaal niet voor de hand liggen.

Het imiteren van dierengeluiden is een van de favoriete bezigheden van jonge kinderen. Het is ook voor hen het begin van spraak, de eerste woorden en de eerste klanken die keer op keer gewillig worden herhaald. De kindervoorstelling MEH is een bezoek aan een echt klanklaboratorium. Samen zoeken we geluiden op, nemen ze op, spelen ze af, loopen ze met een speciaal apparaat, creëren livemuziek, totdat het verandert in een te gek onomatopee-orkest. Het is eigenlijk zowel een kindervoorstelling, workshop en kinderconcert in één. Live compositie door Laura Lotti – Harpist. Blaten, kraaien, loeien jullie mee?

Over Black Cat Theatre

Black Cat Theatre is een theater voor kinderen vanaf 1 t/m 6 jaar oud. De makers laten de kinderen genieten, verwonderen en lachen door het aanspreken van hun verbeeldingskracht en creativiteit. Dit doen ze door middel van (live) muziek, dans en mime. Er wordt in de voorstellingen weinig gesproken, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen met verschillende achtergronden. Kinderen worden uitgenodigd om voor en na de voorstelling te spelen in de foyer en in de theaterzaal. De inrichting van het gebouw, het (duurzame) speelgoed, etc zijn volledig geënt op deze leeftijdsgroep.

Bereikbaarheid

Het theater is makkelijk bereikbaar:

- Met het openbaar vervoer: het theater ligt op ongeveer 800 meter van station Sloterdijk en 200 meter vanaf bushalte bus 22

- Met de auto: A10 afslag S102. Er is voldoende parkeerplek. In het weekend is parkeren gratis, doordeweeks 10 ct / uur

- Met de fiets: het theater ligt net achter het Westerpark. Er is ruime gelegenheid voor parkeren van de fiets voor de deur.

Data en tijden
zondag 2 april09:30
zondag 2 april11:30

MEH (8 mnd t/m 5 jaar)

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 09:30
zondag 2 april 2023 om 11:30
Meer data
Locatie
Black Cat Theatre
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam