Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Masterclass van Ivo van Hove

Internationaal geroemde regisseur Ivo van Hove neem je mee in het proces van het ontwikkelen en regisseren van grote, vernieuwende musicals. Je kunt dit bijwonen in DeLaMar. LET OP: Genoemde eindtijd van dit event is een indicatie en kan nog wijzigen.

Masterclass van Ivo van Hove

Data
za 20 jan11:00 - 11:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps

Hoe komt een voorstelling tot stand

Toonaangevende theatermakers uit het binnen- en buitenland geven een inkijkje in hun maakproces tijdens de masterclasses van MusicalMakers. Tijdens de editie in DeLaMar staat de internationaal geroemde regisseur Ivo van Hove centraal. Hij heeft met de musicals Rent, Lazarus en West Side Story indrukwekkende en vernieuwende musicals ontwikkeld en geregisseerd.

Nu verzorgt hij de regie van de rockmusical Jesus Christ Superstar, die op 21 januari in première gaat in DeLaMar. Wat schuilt er achter de successen van Ivo’s musicals? En hoe komt die complexe mix van muziek, tekst, regie en dans tot een geheel? In de Masterclass van Ivo van Hove neemt hij je mee in het proces van het ontwikkelen en regisseren van grote, vernieuwende musicals en deelt hij zijn ervaringen.

Je kunt de masterclass eventueel combineren met een bezoek aan Jesus Christ Superstar, diezelfde avond in DeLaMar. Kaartverkoop start binnenkort. Lees meer over de MusicalMakers Masterclasses.

Masterclass van Ivo van Hove

Data
za 20 jan11:00 - 11:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps