Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Marlene

Dit wervelende muziektheaterstuk geeft een kijkje in de ziel van wereldberoemde legende Marlene Dietrich, vertolkt door internationale ster Sven Ratzke. Deze voorstelling is te zien in DeLaMar. De gesproken teksten in Marlene zijn in het Nederlands, de muziek is in het Duits.

Marlene

Data
zo 26 mei14:00 - 15:30
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Vanuit de schijnwerpers naar gekozen isolement

Een wervelend muziektheaterstuk over legende Marlene Dietrich: filmgodin vol mysterie en glamour, die als chansonnière een tweede wereld carrière beleefde en de laatste jaren van haar leven, volledig teruggetrokken in haar Parijse appartement, de isolatie verkoos. De voorstelling biedt inkijk in de waanzin, de showbizz en Marlenes herinneringen.

Met als klapstuk: haar concert in 1960 in Berlijn. Niemand minder dan internationale ster Sven Ratzke, o.a. bekend van Rocky horror show, Hedwig and the angry inch en zijn geroemde one-man-shows, vertolkt Marlene. Als geen ander weet Ratzke te switchen tussen genders en het werk van iconen naar zijn hand te zetten.

Doordrenkt met prachtige muziek en omlijst door teksten van topauteur Connie Palmen en kostuums van Ian Griffiths (art director Max Mara), geeft Marlene een kijkje in de ziel van een wereldberoemde legende.

Deze voorstelling wordt op meerdere dagen gespeeld, wil je kaarten kopen maak gebruik van de volgende links. Voor vrijdag 24 mei, zaterdag 25 mei of voor de matinee op zondag 26 mei.

Let op: De genoemde eindtijden zijn een indicatie en kunnen nog wijzigen.

Data en tijden

zaterdag 25 mei15:00 - 16:30
zaterdag 25 mei20:30 - 22:00
zondag 26 mei14:00 - 15:30

Marlene

Data
zo 26 mei14:00 - 15:30
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps
Contact