Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Luuk Ransijn - Stortvloed

Stortvloed is een eerlijk cabaretprogramma, waarin Luuk Ransijn (winnaar A'dams Kleinkunst Festival 2023) zich blootstelt aan een wereld die hem vaak beangstigt. Met zelfspot en zelfanalyse, humor en muziek probeert hij vat te krijgen op die wereld, maar vooral ook op zichzelf. Verwacht een frisse cabaretvoorstelling mét diepte. Te zien in TapasTheater in Amsterdam.

Luuk Ransijn - Stortvloed

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 19:30
zaterdag 3 juni 2023 om 20:30
zaterdag 3 juni 2023 om 21:30
Meer data
Locatie
TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40
1091 BA Amsterdam
toon in Google Maps

Stortvloed

"Luuk heeft een frisse theaterpersoonlijkheid waar je als publiek meteen van houdt. Met een gevaarlijke storm in het hart, die vooral via zijn muziek een weg naar buiten vindt. Gaat dat zien, dit nieuwe talent," aldus Sara Kroos.

Luuk ontwikkelde een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij is scherpzinnig en zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet. Hij keert zichzelf binnenstebuiten en wisselt dat af met een maatschappijkritische blik. 

Luuk is pas 22 jaar oud en volgens velen staat hem een grote cabaretcarrière te wachten. Dit jaar won hij de Wim Sonneveld Prijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vorig jaar stond hij in de finale van zowel het Amsterdams Studenten Cabaret Festival als van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival.

Over TapasTheater

TapasTheater is een uniek theater én foodbar in Amsterdam Oost. Elke avond worden er drie voorstellingen van twintig minuten, elk drie keer, gespeeld in hun eigen theaterzaaltje. Professionele artiesten spelen hun voorstellingen, uiteenlopend van toneel tot muziek en van cabaret tot musical. Je bepaalt zelf of je twee of drie voorstellingen bezoekt.

Voor, tussen en/ of na de voorstellingen kan je lekker eten, bijkletsen en borrelen in de foodbar. Op de wisselende menukaart vind je een selectie van dagelijks vers bereide gerechtjes van chef Sabine Sluis. Op het wisselende menu vind je ook verschillende lactosevrije, glutenvrije, vegetarische en vegan opties. Het actuele menu vindt je hier.

Check hier het theaterprogramma en klik hier voor tickets en openingstijden.

Data en tijden

zaterdag 3 juni19:30
zaterdag 3 juni20:30
zaterdag 3 juni21:30

Luuk Ransijn - Stortvloed

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 19:30
zaterdag 3 juni 2023 om 20:30
zaterdag 3 juni 2023 om 21:30
Meer data
Locatie
TapasTheater
Andreas Bonnstraat 40
1091 BA Amsterdam
toon in Google Maps