Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

LIEN | 'Lief zonder reden'

De Groene Zwaan in de Rijp presenteert 'LIEN, 'Lief zonder reden'. Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen.

LIEN | 'Lief zonder reden'

Speeldata
zaterdag 6 mei 2023 om 20:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat
1483 BD De rijp

Muzikale confrontatiekleinkunst

In ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling. Kaarten voor deze voorstelling koop je via deze link.

Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan.

LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek. In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open.

Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstoppogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. Haar lichaam tot spiegel gemaakt, danst zij in onschuld. En dus is alles bespreekbaar geworden. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden. 

LIEN | 'Lief zonder reden'

Speeldata
zaterdag 6 mei 2023 om 20:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat
1483 BD De rijp