Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Lezing Dimitri Verhulst

Op 6 juni verschijnt de nieuwste roman van Dimitri Verhulst: Bechamel Mucho (Atlas/Contact). Hij vertelt er over in de OBA Roelof Hartplein.

Lezing Dimitri Verhulst

Data
za 8 jun14:00 - 15:00
Locatie
OBA Roelof Hartplein
Roelof Hartplein 430
1071 TT Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Bechamel Mucho 

Het verhaal begint als een zonnige diavoorstelling van een zorgeloze zomer, waarbij allerhande gasten van een Spaans clubhotel de revue passeren. Maar schijn bedriegt, want al snel ontvouwt zich een scherpe en meeslepende schets van de consumptiemaatschappij.

De kersverse weduwe, de alleenstaande moeder met kind, de vrouwelijke helft van een uitgeblust echtpaar, de jonge stewardess op zoek naar ontspanning, de fitte fietser, iedere gast heeft haar eigen verhaal. En allemaal willen ze, al dan niet voor een nacht, Alex de animator van het hotel. En het is Alex die aan het einde van het seizoen moet beslissen wat hij gaat doen. Of eigenlijk: wie hij wil zijn.

Dimitri Verhulst 

Dimitri Verhulst schreef romans, verhalen, gedichten, essays, toneel, liedteksten, opera’s en scenario’s; hij presenteerde tv-programma’s en schreef in 2015 het Boekenweekgeschenk. Zijn werk werd herhaaldelijk onderscheiden met nationale en internationale prijzen, waaronder de Libris Literatuur Prijs en de Gouden Uil Publieksprijs, en zijn boeken worden in 30 talen gelezen.

Lot Doutzen

Lot Doutzen (voorheen van boekhandel Over het water) gaat met Dimitri Verhulst in gesprek over zijn werk en natuurlijk over Bechamel Mucho in het bijzonder. Na afloop is Boekhandel Van Rossum aanwezig, signeert Verhulst en is de bar geopend.

Lezing Dimitri Verhulst

Data
za 8 jun14:00 - 15:00
Locatie
OBA Roelof Hartplein
Roelof Hartplein 430
1071 TT Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons