Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Koos & Moos de Theatershow (4+)

Koos de Koala is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen lichtvoetig in aanraking te brengen met grote milieuthema’s. Deze voorstelling is te zien in theater de Krakeling.

Koos & Moos de Theatershow (4+)

Speeldata
zaterdag 25 september 2202 om 11:00
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala óóit! 

Tegen de tijd dat Koos in het theater staat, heeft iedereen hem in zijn hart gesloten. Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er precies aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen… In deze vrolijke voorstelling laat Koos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt!

Koos de Koala is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen lichtvoetig in aanraking te brengen met de grote milieuthema’s. Het is zijn missie om bewustwording te vergroten over de natuur, dieren en het klimaat. En dat doet hij samen met zijn allerbeste mensenvriend Moos. Hij heeft energie voor 10! De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen samen liedjes en halen grappen met elkaar uit.

YouTube serie

In de gelijknamige YouTube-serie gaan Koos en Moos – net als in deze voorstelling gespeeld door Florens en Mitch – opzoek naar antwoorden op al hun klimaatvragen. Ze ontdekken waarom we lief moeten zijn voor onze aarde. De liedjes en verhalen zijn naast leerzaam ook heel erg leuk. 

Koos & Moos de Theatershow (4+)

Speeldata
zaterdag 25 september 2202 om 11:00
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam