Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Kim van Zeben Theaterproducties - Beuk! (4+)

Een slapstickcomedy vol achtervolgingen, vrolijke gevechten en vriendschap uit onverwachte hoek. ‘Beuk!’ is een fysieke rollercoaster waarin je wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen m��gen kapot. Maar bovenal is ‘Beuk!’ een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur.

Kim van Zeben Theaterproducties - Beuk! (4+)

Data
zo 12 mei14:00 - 14:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps

Het verhaal

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. In paniek vlucht hij weg en vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Hier is het droog en er is zelfs eten in overvloed. Maar Beuk de Houthakker is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de Uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Over de makers

Kim van Zeben

Actrice en poppenspeelster Kim van Zeben maakte eerder de succesvolle voorstelling ‘Eendje’ en in coproductie met MaxTak de ontroerende voorstelling ‘De hond die licht gaf’. Afgelopen seizoenen was zij o.a. te zien in de familievoorstellingen van het RO Theater van Pieter Kramer (‘Repelsteeltje’ en ‘Woef Side Story’).

Rogier in ’t Hout

Rogier in ’t Hout is naast zijn werk bij verschillende theatergezelschappen (o.a. Toneelmakerij, Kwatta) bekend van zijn televisiewerk bij o.a. ‘Het Klokhuis’, ‘Welkom bij de Romeinen’ en ‘Welkom in de Middeleeuwen’.

Bram de Goeij

Regisseur Bram de Goeij heeft vele succesvolle familievoorstellingen op zijn naam staan, waaronder: ‘AaiPet’ (BonteHond), ‘De fantastische meneer Vos’ (Meneer Monster) en ‘GLIMP’ (Oorkaan). Samen met Kim van Zeben schreef hij de tekst voor ‘Beuk!’ en regisseert hij de voorstelling.

Kim van Zeben Theaterproducties - Beuk! (4+)

Data
zo 12 mei14:00 - 14:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps