Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Keeping Up - Schalk Bezuidenhout

Schalk Bezuidenhout is een van de bekendste en opwindendste comedians uit Zuid-Afrika. Hij groeide op in Kempton Park, nabij Johannesburg, waardoor hij een unieke perspectief heeft op het moderne Afrikaanse leven. De humor van Schalk is snel, prikkelend en herkenbaar.

Keeping Up - Schalk Bezuidenhout

Data
ma 16 sep20:00 - 22:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact

Stand-up comedian

Zijn eerste stappen als stand-up comedian zette Schalk toen hij drama ging studeren aan de University of Cape Town. Hij kreeg enkele mooie rollen in Zuid-Afrikaanse films en series, en speelde tegelijkertijd als comedian in clubs en theaters in heel zijn thuisland.

Schalk maakte een Comedy Central en een Netflix Special. Hij opende meerdere keren voor zijn landgenoot Trevor Noah, en won meerdere Comic Choice Awards.

Inmiddels tourt Bezuidenhout over heel de wereld, en verkoopt hij hele reeksen avonden uit in onder meer Engeland, Australië, en op festivals als The Edinburgh Fringe. Afgelopen jaar kwam Schalk Bezuidenhout voor het eerst naar Nederland voor een show in Comedy Café Amsterdam. Die show was zo snel uitverkocht dat er uiteindelijk in drie extra shows bijgeboekt werden, die allemaal in no-time uitverkochten.

Meer shows in Nederland

Aangestoken door die geweldige avonden in Amsterdam wilde Schalk Bezuidenhout snel terugkomen voor meer shows, ook op andere plekken in Nederland. Hij voegt snel de daad bij het woord en is in september wederom te zien in Amsterdam (zijn grootste show in Nederland tot nu toe), maar ook in Utrecht en Rotterdam.

Schalk Bezuidenhout is ook te zien in TivoliVredenburg Utrecht op 17 september en in Club Haug Rotterdam op 18 september. De kaartverkoop voor deze 2 shows start ook op vrijdag 12 januari en verloopt via de websites van de zalen.

Keeping Up - Schalk Bezuidenhout

Data
ma 16 sep20:00 - 22:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact