Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Jo Koy World Tour

LET OP: Deze Engelstalige voorstelling is uitverkocht, maar je kunt gebruik maken van de wachtlijst van het theater. Jo Koy is op weg naar Nederland en tijdens zijn World Tour beklimt hij het podium in het Koninklijk Theater Carré. Als een van de succesvolste comedians van vandaag, heeft Jo Koy een lange weg afgelegd vanaf zijn bescheiden optreden in een koffiehuis in Las Vegas. Koy's herkenbare comedy put inspiratie uit zijn kleurrijke familie en spreekt allerlei mensen aan.

Jo Koy World Tour

Speeldata
vrijdag 28 april 2023 om 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Uitverkochte arena's over de hele wereld

Koy breekt verkooprecords op enkele van de meest prestigieuze locaties ter wereld, waaronder Mall of Asia Arena (Manila, PH), The Forum (Los Angeles), Coca-Cola Arena (Dubai), Aware Super Theatre (Sydney, AU), en Radio City Music Hall (New York City) om er maar een paar te noemen.

Koy speelde onlangs de hoofdrol in de Universal Picture film Easter Sunday, die zich afspeelt rond een familiebijeenkomst om Paaszondag te vieren. Deze komedie is gebaseerd op Jo Koy's levenservaringen en stand-up comedy.

Met 4 Netflix specials, een autobiografie en het bereiken van nummer #1 op de Billboard Charts voor zijn stand-up comedy album, Live From Seattle, is het geen wonder waarom Jo Koy de prestigieuze "Stand-Up Comedian Of The Year" award kreeg op het Just For Laughs Comedy Festival in Montreal.

LET OP: Gebruik de link, om je te registeren voor de wachtlijst.

Jo Koy World Tour

Speeldata
vrijdag 28 april 2023 om 20:00
Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam