Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Jack Dee - Off The Telly

Jack Dee, één van de grootste comedysterren van Groot-Brittannië, heeft de verbeelding van publiek en critici gevangen met zijn droge humor. Zijn tv-carrière begon in 1991 met Channel 4's The Jack Dee Show en hij speelde verder in vele veelgeprezen tv-shows, waaronder 'Jack Dee's Saturday Night' en 'Jack Dee's Happy Hour'. In 2004 speelde hij zijn BAFTA-genomineerde show 'Jack Dee Live at the Apollo'. Hij staat met zijn Engelstalige show in theater Meervaart.

Jack Dee - Off The Telly

Speeldata
woensdag 17 mei 2023 om 20:15
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Britse humor op zijn best

In 2009 verving Jack Humphrey Lyttelton als voorzitter van het alom aanbeden BBC Radio 4's 'I'm Sorry, I Haven't A Clue'. Jack heeft ook meegeschreven en gespeeld in twee van zijn eigen sitcoms, vier series van het geweldig grappige 'Lead Balloon' voor BBC Two en twee series van de populaire ITV-show 'Bad Move'.

In 2012 keerde Jack terug na een afwezigheid van zes jaar in stand-up met een achttien maanden durende uitverkochte tour, die samenviel met de release van zijn zesde dvd, 'So What'. Hij toert momenteel met een gloednieuwe show 'Off The Telly'.

Jack ontwikkelde en verscheen in de gezamenlijke liveshow genaamd 'Jack Dee's HelpDesk', die live door het land toerde en werd uitgezonden op BBC Two in de aanloop naar de algemene verkiezingen van 2015, het EU-referendum van 2016 en de presidentiële inauguratie van 2017. Ook speelde Jack in de aanloop naar het EU-referendum in Channel 4's actuele comedyserie 'Power Monkeys'.

In 2015 werd Jack de presentator van de immens populaire show 'The Apprentice: You're Fired' en 'The Apprentice: You're Hired', waarin de pas ontslagen kandidaat uit 'The Apprentice' werd gegrild en hun beste en grappigste momenten uit de serie liet zien.

Jack speelde als Geoff in drie series van de populaire BBC-sitcom 'Josh' en is ook de auteur van een meeslepende bestseller autobiografie, 'Thanks For Nothing'.

Jack Dee - Off The Telly

Speeldata
woensdag 17 mei 2023 om 20:15
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam