Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Ik Ga Stuk!

Cabaretier Stefano Keizers begeleidde maandenlang finalisten van het nieuwe programma Ik ga stuk! op hun weg naar het hoofdpodium. Iedere finalist droomt maar van één ding: een carrière als cabaretier. De line-up is nu bekend: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam zijn te zien in de Finalistentour van Ik Ga Stuk! in Schouwburg Amstelveen. Zij veroverden de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong.

Ik Ga Stuk!

Speeldata
donderdag 6 april 2023 om 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen

Keihard lachen met de finalisten van Ik Ga Stuk!

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Peter Heerschop en de Ashton Brothers is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

Gavin Reijnders

De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk!. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn.

Vlamousse

Cabaretduo Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Het cabaretduo stort zich vol overgave in ieder maatschappelijk gevoelig onderwerp. Racisme, seksisme, feminisme, religie, bodyshaming, burn-outs en ga zo maar verder. Geniet van schaamteloos grappige, vlijmscherpe humor op het podium, voor jou om te aanschouwen en plaatsvervangend te schamen.

Farbod Moghaddam

Farbod gooide hoge ogen in 2018 toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Al 10 jaar reisde hij toen stad en land af om in de kroegste kroegen, de grootste schouwburgen en alles daartussenin op te treden. Naast Gavin en Vlamousse maakt Farbod de line-up van de Ik Ga Stuk! Finalistentour compleet.

Ik Ga Stuk!

Speeldata
donderdag 6 april 2023 om 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen