Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Husky Cuddle Sessions X Friends

Op zondag 4 juni kun je weer knuffelen met schattige husky's en tegelijkertijd een goed doel steunen. Dit keer gaat een deel van de opbrengst naar het dierenasiel. Het evenement wordt gehouden in Club Atelier in Amsterdam. En naast knuffelen met onze drie husky's kun je er handgemaakte (honden)accessoires (bandana's, handtassen en meer!), vintage/reworked kleding en producten van lokale bedrijven/ondernemers shoppen.

Husky Cuddle Sessions X Friends

Data
zondag 4 juni 2023 om 14:30

De Husky Cuddle Sessions zijn terug in Amsterdam!

Op zondag 4 juni kun je weer knuffelen met schattige husky's en tegelijkertijd een goed doel steunen. Dit keer gaat een deel van de opbrengst naar een dierenasiel/organisatie. Het evenement wordt gehouden in Club Atelier in Amsterdam.

En naast knuffelen met onze drie husky's kun je er handgemaakte (honden)accessoires (bandana's, handtassen en meer!), vintage/reworked kleding en producten van lokale bedrijven/ondernemers shoppen. Bij Club Atelier zal er een scala aan heerlijke lekkernijen te koop zijn. Dus, geniet van een drankje/ hapje te eten en ontspan met de husky's. Het is de perfecte manier om een dag door te brengen.

Husky Cuddle Sessions X Friends

Data
zondag 4 juni 2023 om 14:30