Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Hotclub de Franz

Met een warm eerste seizoen achter de rug is het geweldig om te zien dat Hotclub de Franz in korte tijd is geworden wat het wil zijn: een parallelle wereld waar je allemaal je uitbundige zelf kunt zijn. Sehr geehrte Damen und Herren en alles daar tussenin en daarbuiten en hoe je jezelf ook wilt noemen, worden altijd uitgenodigd om op te treden op welke manier je maar wilt. We hebben in hun Cage aux Folles bij TenClub een hele leuke kern van creatieve mensen opgebouwd die de heer Franz liefkozend zijn Birds of Paradise noemt.

Hotclub de Franz

Data
za 7 okt20:00 - 02:00
Locatie
TenClub Amsterdam
Nes 116
1012 KE Amsterdam

De plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

"Hotclub de Franz" is een 'safe place' waar jij uitbundig uitgedost en volledig 'overdressed' jezelf kan zijn en, als je wilt, het podium mag kiezen om op treden. Elke cabarateske, humoristische, groteske, grappige en dodelijk saaie act is meer dan welkom zolang je het met vertrouwen en liefde brengt. We zullen lachen, huilen, verwonderen, ontmoeten en creëren. Dichters, zangers, acteurs, alles wat je denkt óf wenst te zijn: kom als het meest creatieve, prachtige en uitbundige individu dat er in je zit.

Let wel: we bewonderen elkaar maar willen ons niet bekeken voelen en dus wordt je kleding aan de deur gecheckt. Bijna alles kan vanavond maar er is geen plaats voor saaiheid, middelmatigheid of voyeurs

Hotclub de Franz

Data
za 7 okt20:00 - 02:00
Locatie
TenClub Amsterdam
Nes 116
1012 KE Amsterdam