Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Hokje (5+)

Er zijn hokjes die je kan zien. Daar kan je in kruipen, en je kan er ook weer uit. In theater de Krakeling zie je in de circustheatervoorstelling HOKJE hoe vier acrobaten met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes proberen te komen.

Hokje (5+)

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 14:30
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

Over gevoelens uitspreken en laten zien wat je kan

Ben jij meestal het stoerste kind uit de klas? Dan is het moeilijk om te zeggen dat je ook wel eens bang bent, of verdrietig. Of ben jij de kleinste en vindt iedereen jou schattig? Dan ben je nooit de baas van alle spelletjes, terwijl je daar misschien heel goed in bent.

Het zou fijn zijn als die onzichtbare hokjes niet bestonden. Dan vindt niemand het gek als je ’s morgens alleen wilde dingen doet, en je ’s middags ineens een mooi prinsesje wilt zijn.

Bij het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is?

In HOKJE willen de acrobaten niet alleen maar hun kunsten vertonen. De onderman wil laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren, en het stille bovenmeisje wil ook wel eens lekker hard schreeuwen. Kaarten voor deze voorstelling koop je via deze link.

Hokje (5+)

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 14:30
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam