Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Hard Cut Paradise

Sinds de industriële revolutie is economische groei de heilige graal geworden. Het kapitalisme en consumentisme doken op en de Europese grootmachten besloten in 1885 om Afrika met potlood en liniaal op te delen. Op deze grote veranderingen baseren we tot op de dag van vandaag onze beschaving. Deze voorstelling is te zien in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen. NB: Genoemde eindtijd is een indicatie en kan wijzigen.

Hard Cut Paradise

Data
vr 24 mei20:30 - 22:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Hoe beschaafd zijn we eigenlijk?

Hard Cut Paradise is een absurde verbeelding van de menselijke geschiedenis, een aaneenschakeling van controversiële gedachtes en troostende beelden waarmee het gezelschap zichzelf en het publiek bevraagt wat nu eigenlijk beschaafd is. En wat leren we van de beschavingen voor ons?

Compleet verdwaald

We zijn dagelijks bezig met onze toekomst: we proberen rampen te voorkomen, te emanciperen en te kiezen welke mensen de wereld draaiende moeten houden. Maar als we kritisch naar onze geschiedenis kijken kunnen we dan opgelucht ademhalen met het besef dat het stukken beter gaat? Of is onze beschaving toch slechts een dun laagje vernis?

Hard Cut Paradise

Data
vr 24 mei20:30 - 22:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps