Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Girls and Boys

Waar een onverwachte ontmoeting op een luchthaven tot kan leiden. In dit geval tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Hoe dit verder gaat kun je zien in Schouwburg Amstelveen. NB: Let op de genoemde eindtijd is een indicatie en kan nog wijzigen en in deze voorstelling wordt expliciet verwezen naar geweld; kijkwijzer is (16+).

Girls and Boys

Data
do 30 mei20:00 - 22:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen

Van hilarisch sprookje naar onvoorstelbare nachtmerrie.

Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Daria Bukvić

Deze monoloog, van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: Girls & Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen.

Hadewych Minis

De indrukwekkende solovoorstelling Girls and Boys is multitalent Hadewych Minis op het lijf geschreven. Voor haar rol in de film Borgman won Minis haar eerste Gouden Kalf en voor de vertolking van Rachel Hazes in Bloed, Zweet & Tranen de tweede. In 2018 tourde ze met haar eigen voorstellingen langs clubs en theaters. Na de muzikale solo Minis Plus volgde in 2020 Hadewych doet de dames waarmee ze ‘een hartstochtelijke ode aan Nederlandse zangeressen van toen en nu’ bracht.

Girls and Boys

Data
do 30 mei20:00 - 22:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen