Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Geen oog dicht

Filmisch avontuur door Theatergroep Studio Figur/ Stip Theaterproducties voor iedereen die wel eens ergens van wakker ligt. De achtjarige Maia is het liefst alleen met haar verhalen. Ze leest, speelt games en kijkt films, alles om haar honger naar verhalen te stillen. Verhalen zijn namelijk spannend, maar lopen altijd goed af. Dit programma is te zien in theater de Krakeling.

Geen oog dicht

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 16:00
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam

Voor iedereen die wel eens een keertje bang is

Maia twijfelt of dat in de grotemensenwereld ook gebeurt. Zo groeit haar liefde voor verhalen samen met haar angst voor de ‘echte’ wereld. Naast Maia staat Ótti. Hij is altijd bij haar en wil haar beschermen. Alleen verandert hij de laatste tijd vaak van vorm en begrijpt niet waarom. Hij wordt soms zo zwaar dat hij een blok aan Maia’s been vormt. Als Ótti maar niet zo uit proportie groeit dat hij Maia’s hele blikveld overneemt…

Studio Figur is het jonge figurentheatergezelschap van regisseur Noufri Bachdim en beeldmaker Pluck Venema. Met fysiek spel, poppen- en objecttheater, live film en muziek vertellen zij nieuwe verhalen waarin actuele onderwerpen centraal staan. In hun voorstellingen, films en installaties worden zowel kinderen als volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid, waarbij op speelse en bezielende wijze de verbeeldingskracht van jong en oud in werking wordt gezet. Kaarten koop je via de weblink.

Geen oog dicht

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 16:00
Locatie
Theater De Krakeling
Pazzanistraat 15
1014 DB Amsterdam