Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Full Circle #6: Amber Jae Slooten

In de zesde editie van Full Circle, een verdiepende talkshow in Felix Meritis te Amsterdam, duikt moderator Dymphie Braun in de wereld van virtual fashion design met modepionier Amber Jae Slooten. We bekijken samen met jullie interessante projecten en zoomen in op innovatieve cases die digitale fashion in rap tempo veranderen.

Full Circle #6: Amber Jae Slooten

Speeldata
vrijdag 24 maart 2023 om 19:00
Locatie
Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam

In gesprek over virtual fashion phenomena

Amber Jae Slooten is medeoprichter en creatief directeur van The Fabricant: het allereerste digitale modehuis ter wereld.

In haar werk integreert ze mode met de technologie van animatie, speelt ze met de wijze waarop onze digitale identiteit vorm kan krijgen in de virtuele wereld én innoveert ze de huidige vervuilende mode-industrie. Daarmee pioniert ze in een wereld waar nog weinig ontwerpers zich begeven.

In Full Circle praten we met haar over verleden, heden en toekomst in de analoge én in de virtuele (mode)wereld. Want volgens Amber moet er een hele hoop veranderen en zij is druk bezig dit nieuwe pad te banen.

“I’m a technology junkie with a creative soul. I’m always trying to combine those two and with that, create a new language in fashion.” – Amber Slooten.

Over Full Circle

Full Circle is een verdiepende talkshow, persoonlijker dan een podcast of interview, zonder drempel, een safe space waar je alles mag vragen. Hier ga je, letterlijk in een virtuele cirkel, direct het gesprek aan met de ondernemende leiders uit de wereld van tech, business, science en culture. We duiken in de persoon achter de mythe, horen het praatje achter het plaatje en bevragen dé experts van onze tijd.

Full Circle met Amber Jae Slooten is onderdeel van Felix Fridays. Felix Fridays is de vrijdagavond uit waar je blij van wordt. Dat zit ‘m in de naam, maar ook in de inhoud. Start je avond met het programma dat jij leuk vindt en eindig met dj, drinks & napraten in de Husly lounge. In dit geval komt Palo Santo Discos platen draaien.

Full Circle #6: Amber Jae Slooten

Speeldata
vrijdag 24 maart 2023 om 19:00
Locatie
Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam