Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Fringe: LIMP + Meiti

Double Bill met de twee voorstellingen LIMP en Meiti. Onderdeel van Fringe Amsterdam.

Fringe: LIMP + Meiti

Data
vr 6 sep19:00 - 19:55
za 7 sep16:30 - 17:25
zo 8 sep16:00 - 16:55
Meer data
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
Toon in Google Maps

LIMP

Twee entiteiten op weg om de vorm te vervormen. Elk een eigen pad, maar toch verweven in een dans van vastzitten en losbreken, eenzaamheid en verbinding, haat en liefde, en de complexiteit van de eenvoudige mens.

Een persoonlijke voorstelling waarin dualiteit benadrukt wordt en hoe dit ons menselijk bestaan buitengewoon rijk maakt. De naam LIMP belichaamt deze tweeslachtigheid met de Engelse woorden ‘limb’ en ‘limping’. ‘Limb’ wordt vertaald naar een lichaamsdeel, een leeg omhulsel, een vorm die niet meer of minder hoeft te zijn. Een weergave van uiterste authenticiteit. ‘Limping’ duidt op strompelen met verwachtingen, vormen en standvastige patronen als een blok aan je been. Vooruitgang is onmogelijk, waardoor je gedwongen een aangepaste vorm aanneemt; de verbloemde puurheid van de mens.

In LIMP wordt een plek gecreëerd waar beweging, gevoel en taal samenkomen om de volgende vraag te onderzoeken: Wat gebeurt er als je de verbloemde huid ademruimte geeft?

Meiti

Solovoorstelling waarin dans en beeldende kunst samenkomen om het interne proces weer te geven. Het interne proces van het vertrouwen in je lichaam kwijtraken. Wat gebeurt er wanneer je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek laat? Hoe reageer je daarop? En hoe vind je uiteindelijk je innerlijke kracht terug?

Je bent niet je trauma; je hebt trauma ervaren. Je bent niet je symptomen; je hebt bepaalde symptomen.

Dompel jezelf onder in de innerlijke wereld van Gianine, een ruimte gevuld met witte vlekken, reflecties, gedachten en de kracht van het lichaam.

Meiti: Mind, Embrace, Internal, Trigger, Intuition

Onderdeel van FRINGE AMSTERDAM.

Ticketverkoop via FRINGE AMSTERDAM.

Data en tijden

vrijdag 6 september19:00 - 19:55
zaterdag 7 september16:30 - 17:25
zondag 8 september16:00 - 16:55

Fringe: LIMP + Meiti

Data
vr 6 sep19:00 - 19:55
za 7 sep16:30 - 17:25
zo 8 sep16:00 - 16:55
Meer data
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
Toon in Google Maps