Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Eigenlijk is alles Amazing

Een unieke real-life theater experience in full-colour 3D waarin je met je eigen ogen een echte toneelvoorstelling ziet ontstaan. Terwijl de hemel wordt opgelicht door drones, doet een kip een kickflip op een skateboard. Bossen branden weg, een kleuter speelt foutloos de nocturnes van Chopin en je weet niet eens of dit tekstje geschreven is door een mens of AI. En het doet ons allemaal niks. Zijn we nu voor altijd afgestompt?

Eigenlijk is alles Amazing

Data
vr 31 mei20:30 - 22:00
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
Volg ons

Het redmiddel tegen onverschilligheid

Nee. Er gloort hoop door de alomvattende ruis. We hebben een magische ruimte ontdekt genaamd ‘theater’: het redmiddel tegen onverschilligheid. Een unieke plek met een bizar concept waarin men nog geconcentreerd ergens naar moet kijken. En wij, drie naïeve makers met de spanningsboog van een TikTok filmpje, zullen alles uit de kast halen om jou te raken. Zo diep en hard mogelijk. En anders doen we maar alsof. Want je laten raken is ook maar gewoon een kwestie van goed mikken en hard gooien. Muziekje eronder, puffie rook, mooi lichtje erop; emotie is een trucje.

Laat je onderdompelen in deze real-life theater experience in full-colour 3D waarin wij al onze emotionele trucs ter plekke zullen onthullen. Een unieke ervaring waarin je met je eigen ogen een echte toneelvoorstelling ziet ontstaan. Kijk maar eens goed rond, want Eigenlijk is alles Amazing.

Over L'Amour Toujours

L'Amour Toujours is het gezelschap van Lilou Dekker en Leon Brill. De makers hebben elkaar gevonden in hun neiging om te treuren om dingen die om te lachen zijn en te lachen om dingen die treurig zijn. Met een grote compassie voor de ploeterende mens die ook maar iets van het leven probeert te maken. 

Eigenlijk is alles Amazing

Data
vr 31 mei20:30 - 22:00
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
Volg ons