Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Dokter Juriaan

Dokter Juriaan begeleidt je in een theaterlezing, in Schouwburg Amstelveen, door zijn nieuwste bestseller 'Jij bent de liefde'. Hij doet dat op geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én liefdevol tegelijkertijd.

Dokter Juriaan

Data
vrijdag 23 juni 2023 om 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Jij bent de liefde

Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn. Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route.

Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Over Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi is arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, en auteur van de bestseller Van klacht naar kans en Jij bent de Liefde. Met transformatietrajecten, online cursussen en een-op-een-coaching in Nederland en Spanje helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen in verbinding te komen met zichzelf.

Zijn theatercolleges zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht en de trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen. 

Dokter Juriaan

Data
vrijdag 23 juni 2023 om 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps