Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Dikkie Dik & ik (2 t/m 5 jaar)

In 'Dikkie Dik & Ik' kan het allemaal, want de oranje kater is jarig. Dat viert Schouwburg Amstelveen met een feestje dat zich niet beperkt tot de theaterzaal. Vanaf het moment dat je binnenkomt, bevind je je namelijk in de wereld van een kat. Doe je mee?

Dikkie Dik & ik (2 t/m 5 jaar)

Data
zo 10 mrt10:30 - 11:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Spannende avonturen

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op 4 pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen. Of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt. Om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

Slapstick en humor

In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. 2 acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven.

Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Kattenfoyer

Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken.

'Dikkie Dik & Ik' is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd.

Prentenboekjesfestival

Deze voorstelling geeft gratis toegang tot het Prentenboekjesfestival: een unieke dierenbelevenis voor de allerkleinsten. Hieronder lees je meer over dit randprogramma.

Dikkie Dik & ik (2 t/m 5 jaar)

Data
zo 10 mrt10:30 - 11:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps