Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Connecting Through Movement - Wat is jouw verhaal?

Dansen met een chronische ziekte of beperking? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij ReDiscoverMe wordt de deur op een kier gezet. Want als je kunt loslaten wat je ooit kon, kun je pas zien wat je nu kunt.

Connecting Through Movement - Wat is jouw verhaal?

Data
zo 26 mei15:00 - 16:00
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
toon in Google Maps

Wat is Jouw Verhaal?

ReDiscoverMe presenteert na het succesvolle Inclusive Dance Event 2023, binnen het thema 'Connecting Through Movement', een nieuwe productie met meerdere onderdelen: 'Wat is Jouw Verhaal?'

(Re)DiscoverCafé

Voor '(Re)Discover Café' maakte choreograaf Janne Groen met tien dansers een eigen groepswerk rondom zelf ontworpen personages, met een eigen karakter, ervaringen en emoties.

RDM Short Works

Choreograaf Maxi Hill realiseerde, samen met dansers uit de RDM-gemeenschap, vijf solovoorstellingen doordrenkt van een onderscheidend, persoonlijk tintje.

Spoken Word

Onder leiding van Sjaan Flikweert maakte deelnemers heel divers materiaal, dat op verschillende manieren binnen de voorstelling over het voetlicht gebracht zal worden.

Guest – Danstheater Aard

Bij Danstheater Aard dansen dansers tussen 7 en 53 jaar samen. Kleine en grote lijven, groot, sterk en kwetsbaar, krioelen samen over het podium. Speel, speler, speelser.

Over ReDiscoverMe:

Stichting ReDiscoverMe richt zich op het aanbieden van dans(lessen) aan iedereen en in het bijzonder kwetsbare doelgroepen, waaronder mensen met een chronische ziekte.

ReDiscoverMe maakt dans toegankelijk voor iedereen in de samenleving. Door de focus op inclusiviteit dragen deze danslessen, naast persoonlijke en creatieve ontwikkeling van de deelnemers, ook bij aan de discussie over de rol van (dans) kunst in een democratische samenleving. Inclusieve dans brengt als het ware de maatschappij in het klein op de dansvloer.

Connecting Through Movement - Wat is jouw verhaal?

Data
zo 26 mei15:00 - 16:00
Locatie
CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam
toon in Google Maps