Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Break A Leg 2023 - Streetstyle Dance Event

Meer dan 1.000 hiphop dansers nemen het tegen elkaar op tijdens de 12e editie van het streetstyle dance event Break A Leg in de Meervaart. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews.

Break A Leg 2023 - Streetstyle Dance Event

Speeldata
zondag 7 mei 2023 om 00:00
zondag 28 mei 2023 om 00:00
Meer data
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Leren door middel van delen van kennis

De focus van het festival ligt niet alleen op het wedstrijdelement, maar ook op het sociale aspect, het delen van kennis en vooral lekker dansen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan diverse gratis dans workshops ook zijn er de gehele dag DJ’s in de foyer en ook hier kan lekker gedanst worden. 

Ben jezelf geen danser? No worries, er is de hele dag genoeg spectaculairs te zien en te horen! Ook als je zelf niet meedanst is dit een event dat je niet mag missen! Naast de battles is er nog veel meer te doen op het gebied van Urban Culture. Meer weten check de website voor de laatste informatie.

Meedoen aan de wedstrijd? 

De registratie voor de Hiphop Crew Competitie is van start gegaan. Wil je verzekerd zijn van een plaats in de competitie? Meld je crew dan nu aan voor de Hiphop Crew Competitie, dit doe je door een email te sturen naar breakaleg@meervaart.nl. Solo (en duo) dansers kunnen zich op 28 mei 2023 aan de deur registreren voor de Battle. Meer informatie vind je hier.

Over Break a Leg

Break A Leg is een samenwerkingsverband tussen Meervaart, Amsterdam Breaking Community, Gregory Shaggy & Vince Charming Productions. De doelstelling van Break A Leg is om Hip Hop cultuur te verbinden. Jaarlijks organiseren we een groot festival in De Meervaart en daarnaast door het jaar een tal van masterclasses, workshops en battles. De focus van het festival ligt niet alleen op het wedstrijdelement, maar ook op het sociale aspect en het delen van kennis.

 

Data en tijden
zondag 7 mei00:00
zondag 28 mei00:00

Break A Leg 2023 - Streetstyle Dance Event

Speeldata
zondag 7 mei 2023 om 00:00
zondag 28 mei 2023 om 00:00
Meer data
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam