Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Beuk! - (4+) in de Meervaart

Slapstickcomedy vol achtervolgingen, vrolijke gevechten en vriendschap uit onverwachte hoek.

Beuk! - (4+) in de Meervaart

Data
za 14 sep15:00 - 16:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact

Beuk!

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. In paniek vlucht hij weg en vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Hier is het droog en er is zelfs eten in overvloed.Maar Beuk de Houthakker, is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Een fysieke rollercoaster waarin het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is Beuk! een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur.

Uit het juryrapport

De Fabeltjeskrant met een flinke dosis anarchie, opzettelijk flauwe woordgrapjes en slapstickhumor – zo laat Beuk! van Kim van Zeben zich misschien het beste omschrijven. De constante machtsstrijd tussen muis, uil en mens vormt de inzet van een niet-aflatende aaneenschakeling van hilariteit, met achtervolgingen, Home Alone-achtige valstrikken en cartooneske slapstick.

kimvanzeben.nl

Beuk! - (4+) in de Meervaart

Data
za 14 sep15:00 - 16:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact