Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Babs' Keti Koti Salon

In deze speciale Keti Koti-editie van Babs' Woordsalon ontvangt gastvrouw Babs Gons songwriters en dichters, schrijvers en spoken-word artiesten. Met Gerda Havertong, Cynthia McLeod, Wina Ricardo, Steffen Morrison, Swendeline Ersilia, Lev Avitan en Xillan Macrooy

Babs' Keti Koti Salon

Data
ma 1 jul19:30 - 21:00
Locatie
De Kleine Komedie
Amstel 56-58
1017 AC Amsterdam
Toon in Google Maps

Een speciale woordsalon

1 juli is een bijzondere dag. Een dag om bij stil te staan. Om te herdenken, te vieren en om verhalen te delen. Na de Free Heri Heri maaltijd komt schrijver en dichter Babs Gons met Babs' Keti Koti Salon. Een speciale woordsalon, alleen in De Kleine Komedie. Babs’ Keti Koti Salon is poëzie en proza, monologen en muziek. Met Gerda Havertong, Cynthia McLeod, Wina Ricardo, Steffen Morrison, Swendeline Ersilia, Lev Avitan en Xillan Macrooy. Kortom: het belooft een bijzondere dag te worden. 

Na lange tijd nauwelijks opgenomen te zijn geweest in ons collectieve geheugen van Nederland, lijkt het koloniale verleden de laatste jaren steeds meer plek in te nemen, zowel in onze geschiedenisboeken, in onze klaslokalen, binnen musea, cultuur en kunst en onze eigen levens en verhalen. Wat is de betekenis van dit gedeelde verleden? Welke familieverhalen dragen we bij ons? En hoe gaan we om met deze pijnlijke geschiedenis? Maar ook, wat zijn onze dromen voor de toekomst en hoe vieren we de vrijheid?

Babs' Keti Koti Salon

Data
ma 1 jul19:30 - 21:00
Locatie
De Kleine Komedie
Amstel 56-58
1017 AC Amsterdam
Toon in Google Maps