Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Andrea Božić & Julia Willms / Tilt - Within Cells Interlinked

De performers spelen verschillende versies van zichzelf in diverse realiteiten. Denk aan een tijdreizende bruidegom op een gebombardeerde bruiloft, een peuter die van gender verandert en op batterijen werkt, en droom-analisten die ingrijpen in nachtelijke mijmeringen van burgers in een poging toekomstige gebeurtenissen te beïnvloeden. Al deze verschillende werelden bestaan tegelijkertijd op het podium in een labyrint van fysieke, virtuele en denkbeeldige ruimtes. te zien in Frascati. N.B. De genoemde eindtijd is een indicatie.

Andrea Božić & Julia Willms / Tilt - Within Cells Interlinked

Data
di 4 jun20:30 - 21:30
wo 5 jun20:30 - 21:30
Meer data
Locatie
Frascati
Nes 63
1012 KD Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Within Cells Interlinked 

De personages zijn zich aanvankelijk niet van elkaar bewust, maar hun acties hebben invloed op elkaar. Ze interveniëren in elkaars realiteit, veranderen die, verbinden ze met elkaar en co-creëren zo nieuwe werelden. Deze transmediale performance onderzoekt op speelse wijze vragen over vrije wil en agency, belichaming en verbeelding te midden van de volgende golf van digitalisering en globalisering. De kunstenaars overlappen dromen en gameplay, wetenschap en mystiek, en onderzoeken hoe–wanneer deze logica's worden getransponeerd en geprojecteerd op het alledaagse, er andere percepties en verbeeldingen kunnen ontstaan. 

Within Cells Interlinked is een samenwerking met het Premonitions Agency, een specu-fictieve overheidsinstantie die tot doel heeft de dromen van burgers te verzamelen, vast te leggen en te analyseren en daarin in te grijpen om mogelijke toekomsten te beïnvloeden. De voorstelling is gebaseerd op echte nachtelijke dromen, geschonken door het artistieke team en verschillende andere dromers. TILT organiseert ook Premonitions Agency Dream Collecting and Analysis-sessies waar het publiek hun dromen kan bijdragen aan dit onderzoek.

Within Cells Interlinked maakt deel uit van het performatief filmisch multiversum getiteld LUNARIS, een fictieve gedeelde wereld die is verweven met de ‘echte’ wereld en die verschillende onderling verbonden transmediale werken zal bevatten die de komende jaren zullen worden gecreëerd: voorstellingen, audiovisuele performance installaties en kleinere werken.

Data en tijden

dinsdag 4 juni20:30 - 21:30
woensdag 5 juni20:30 - 21:30

Andrea Božić & Julia Willms / Tilt - Within Cells Interlinked

Data
di 4 jun20:30 - 21:30
wo 5 jun20:30 - 21:30
Meer data
Locatie
Frascati
Nes 63
1012 KD Amsterdam
toon in Google Maps
Contact