Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Amsterdam Talks Sex door Unlimited Orgasms + Vrouwendiner

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie 'Amsterdam Talks Sex' maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Amsterdam Talks Sex door Unlimited Orgasms + Vrouwendiner

Data
do 7 mrt20:30 - 21:30
Locatie
Plein Theater
Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
toon in Google Maps

Let's talk about sex, baby!

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.

Op de vooravond van Internationale Vrouwendag nodigen we je uit voor een zinderend hoogtepuntje in ons programma! Na het voeden van het vrouwenlichaam en het prikkelen van de smaakpupillen maken we de tongen los in de talkshow ‘Amsterdam Talks Sex' met het onderwerp 'Unlimited Orgasms’. In het middelpunt van de avond staat het vrouwelijk welzijn én het vrouwelijk orgasme. Voor vrouwen en iedereen die van vrouwen houdt.

 

Plein Tafel: Women's Wellbeing

Chef Zoë van Broekhoeven neemt ons mee op een culinair avontuur en stelt een tafel samen met gerechten uit verschillende culturen rond de wereld. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen vanwege zijn voedende eigenschappen voor het vrouwenlichaam. Wil je meer weten over welke voeding goed is voor jou als vrouw? Welke gerechten wereldwijd gekozen worden op optimaal voor ons lichaam te zorgen? Ontdek de geheimen van voedzame ingrediënten en verborgen recepten uit diverse culturen!

 

Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Na de eettafel duiken we met een open blik en gevoede geest in een talkshow waar we spreken over een onderwerp dat voor velen in mysterie gehuld is: het vrouwelijk orgasme. We doen een poging deze mythe te ontrafelen en gaan op zoek naar inzichten en ervaringen.

We kijken uit naar een avond vol verrijking en waardevolle gesprekken met een pikant sausje!

Amsterdam Talks Sex door Unlimited Orgasms + Vrouwendiner

Data
do 7 mrt20:30 - 21:30
Locatie
Plein Theater
Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
toon in Google Maps