Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

5 O'Clock Class Eindvoorstelling

De eindvoorstelling van 5 O' Clock Class is een viering van verbinding, waarbij verschillende sociaal-maatschappelijke achtergronden samenkomen. Bijzonder is dat 5 O' Clock Class samenwerkt met de Jonge Strijkers en Blazers Nederland en Junior Jazz College van het Conservatorium en Olympia Circus. Tijdens de voorstelling kun je dus ook genieten van live muziek en circus. Het is een viering van ongebonden fantasie en creativiteit, waarbij leerlingen hun verbeelding de vrije loop laten en unieke verhalen vertellen met hun bewegingen.

5 O'Clock Class Eindvoorstelling

Data
vr 28 jun19:30 - 19:30
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Viering van ongebonden fantasie en creativiteit

Docenten en leerlingen hebben samengewerkt met toewijding om deze choreografieën tot leven te brengen. 5 O' Clock Class hoopt dat je geïnspireerd en ontroerd raakt door de kracht en schoonheid van dans en andere kunst vormen, en dat je je verbonden zult voelen met de passie en inspanning van de getalenteerde leerlingen. Geniet van de voorstelling!

Over 5 O’ Clock Class

De 5 O��� Clock Class is niet alleen een dansvooropleiding, maar ook een platform voor empowerment door middel van dans sinds 1994. Dans kan een krachtig middel zijn om zelfvertrouwen op te bouwen, je stem te laten horen en je eigen unieke creativiteit te uiten. Deze empowerment door dans stelt leerlingen in staat om hun talenten en vaardigheden verder te verkennen en ontwikkelen, en om zichzelf op persoonlijk en artistiek niveau te ontplooien. 

5 O' Clock Class bedankt hun samenwerkingpartners voor hun vertrouwen, steun en toewijding: Olympia Circus, Academie voor Theater en Dans en Chassé Dance Studios.

Klik hier voor meer informatie over de 5 O'Clock Class.

5 O'Clock Class Eindvoorstelling

Data
vr 28 jun19:30 - 19:30
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
toon in Google Maps
Contact