Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Parkeren

Actie 20voor020

In de P1 Parking Amsterdam centre kun je 24 uur parkeren voor slechts € 20,-. Reserveer vandaag je parkeerplaats via 20voor020.nl, zodat je verzekerd bent van een parkeerplek in het centrum van Amsterdam.

Actie 20voor020

Locatie
Actie 20voor020
Prins Hendrikkade 20A
1012 TL Amsterdam
toon in Google Maps

Hoe werkt het?

Boek minimaal 20 minuten voordat je arriveert een parkeerplaats via de website 20voor020.nl. Je parkeerplaats wordt dan vrij gehouden. Je bent op dat moment dus verzekerd van een parkeerplaats in het hartje van Amsterdam naast het Centraal Station. Op loopafstand bevindt zich het toeristisch centrum met onder andere De Dam, de Wallen, Paleis op de Dam, de Bijenkorf, de rondvaartboten en de belangrijke centrum hotels.

Veilig en droog parkeren

Je auto staat in de P1 parking Amsterdam centrum droog en onder toezicht. Op straat loop je het risico dat je een parkeerbon krijgt of erger nog, direct weggesleept wordt, indien de parkeertijd is verlopen. Bij P1 parking Amsterdam kun je langer parkeren, dan je vooraf gepland had. Je betaalt dan heel eenvoudig de extra parkeeruren bij de betaalautomaat in de parkeergarage. Op straat betaal je een tarief van € 5,- per uur. Voor 24 uur parkeren betaal je bij andere parkeergarages en/of op straat in het centrum al snel € 50,- per dag. Je parkeert bij P1 Parking Amsterdam dus goedkoper en veiliger.

Indien je vaker parkeert in het centrum van Amsterdam word je aangeraden om eens te kijken naar de abonnementstarieven van P1 Parking Amsterdam.

Actie 20voor020

Locatie
Actie 20voor020
Prins Hendrikkade 20A
1012 TL Amsterdam
toon in Google Maps