Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Tentoonstellingen

Tentoonstelling 'In the Process of Making'

Tijdens deze 4 weken durende groepstentoonstelling waarin het creatieve proces centraal staat, wordt het Treehouse NDSM's Paviljoen een speeltuin en een ruimte voor reflectie voor zowel deelnemende kunstenaars als publiek.

Tentoonstelling 'In the Process of Making'

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 12:00
zondag 2 april 2023 om 12:00
donderdag 6 april 2023 om 12:00
Meer data

Data: 16 maart - 9 april Openingstijden: do t/m zo, 12u-18u

Tijdens deze 4 weken durende groepstentoonstelling waarin het creatieve proces centraal staat, wordt het Treehouse NDSM Paviljoen een speeltuin en een ruimte voor reflectie voor zowel deelnemende kunstenaars als publiek. De bezoekers zullen deelnemen aan de ontwikkeling van de uitgelichte kunstwerken, die zich daarom zullen blijven ontvouwen en plaats zullen maken voor nieuwe stukken.

De tentoonstelling 'In the Process of Making' wil zowel het publiek als de kunstenaars meenemen op een reis van experiment en collectief engagement. Duikend in onderwerpen als migratie, maatschappelijke verwachtingen en relaties tussen lichaam en territorium, wordt iedereen deelnemer of coproducent en krijgt hij de kans om betrokken te zijn bij het maken van de kunstwerken.

Voor deze show organiseren alle deelnemende kunstenaars een workshop in relatie tot hun tentoongesteld stuk of hun praktijk.

WORKSHOPS & NEVENACTIVITEITEN

DEELNEMENDE ARTIESTEN

‍ ‍Pedro, Gil Farias, Rucha Kulkarni, Rika Maja Duevel, Lina Bravo Mora, Rose Wildsmith, Kelly Mullins, Neyde Lantyer en Gokay Atabek

*Poster Illustratie door Treehouse NDSM's artist-in-residence Rachelle Meyer van haar project FACES ON THE FERRY.

       

Data en tijden
vrijdag 31 maart12:00

Tentoonstelling 'In the Process of Making'

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 12:00
zondag 2 april 2023 om 12:00
donderdag 6 april 2023 om 12:00
Meer data