Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tentoonstellingen

Kunst in de etalage

Van 9 september – 6 oktober 2023, vier weken voorafgaand aan de Kunstroute, stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages beschikbaar aan het Kunstcolectief. In elke deelnemende winkel staat minimaal één kunstwerk van een kunstenaar.

Kunst in de etalage

Locatie
Wijnhuis Mana
Weerwal 11A
1441 AL Purmerend
Volg ons

Feestelijke opening Kunst in de Etalage

Kunst in de etalage krijgt een feestelijke opening bij de hoofdsponsor van dit evenement Wijnhuis Mana aan de Weerwal 11a. Bij de opening zal Mana Bleeker-Ottmer -eigenaar van het wijnhuis en deelnemer aan de Kunst- en Etalageroute– vertellen hoe het vanuit haar Georgische cultuur vanzelfsprekend is dat je aan de dingen die je belangrijk vindt, zoals kunst, een persoonlijke bijdrage levert. De opening vindt plaats op 9 september om 15:00.

Daarna volgen we een deel van de etalageroute en is er gelegenheid iets te proeven van het mooie wijnaanbod van Wijnhuis Mana. De opening wordt feestelijk luister bijgezet door Vano Ninua, kunstenaar van het Kunstcollectief. Hij brengt live een elektronisch loungeset met Georgische muziek ten gehore. Meer weten over Kunst in de Etalage bezoek de website.

Wandeltroute

Er wordt een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen en zo kun jij je alvast voorbereiden op jouw bezoek aan de Kunstroute op 7 en 8 oktober 2023.

Kunst in de etalage

Locatie
Wijnhuis Mana
Weerwal 11A
1441 AL Purmerend
Volg ons