Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

NH Schiller Hotel

Het NH Schiller Hotel is een klassiek vier sterren hotel, gelegen aan het levendige Rembrandtplein in het hart van Amsterdam. Op loopafstand van het hotel liggen vergaderfaciliteiten, winkels, musea, restaurants en cafés en andere toeristische attracties. Het hotel heeft een Art-Deco inrichting en herbergt een grote collectie schilderijen van oud-eigenaar Frits Schiller.

Rijke culturele historie

Het hotel uit 1912 ligt aan het levendige Rembrandtplein, midden in het centrum van Amsterdam. Het hotel is een rijksmonument en heeft een rijke culturele historie. Het hotel heeft een kenmerkende stijl met Art deco en Jugenstill details. Directe tram verbindingen met Centraal Station en de Rai (congrescentrum) beide binnen 10 minuten. 

Het Rembrandtplein behoort door de aanwezigheid van theaters en veel horecagelegenheden tot de bekendste uitgaansgebieden in Amsterdam. Musea zoals het Rembrandthuis en en Joods Historisch Museum liggen op loopafstand. Ook beroemde winkelstraten als de Kalverstraat en de P.C. Hoofdstraat bevinden zich in de directe omgeving.