Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Accommodaties

NH Collection Doelen

Het NH Collection Doelen is het oudste hotel van Amsterdam. Het is een viersterren hotel, gelegen in een monumentaal pand aan de Amstel.

NH Collection Doelen

Locatie
NH Collection Doelen
Nieuwe Doelenstraat 24
1012 CP Amsterdam

De muur van Rembrandt

In het hotel is op de eerste verdieping nog de muur te vinden waar Rembrandt de Nachtwacht heeft geschilderd. Het hele pand ademt de sfeer van de 18e eeuw uit. In het hotel vind je een filiaal van The Coffee Company en Restaurant Swych met een flexitarisch concept. Bij Swych staan groenten centraal en vis en vlees zijn te bestellen als bijgerecht.

Het hotel beschikt over een prachtig uitzicht op de grachten en een eigen aanlegsteiger en dit alles midden in de historische binnenstad van Amsterdam.

Locatie

Het hotel heeft een goede ligging voor gasten die het centrum van Amsterdam willen ontdekken. Het ligt vlakbij het Rembrandtplein en de Bloemenmarkt. Op korte loopafstand zijn een aantal theaters en musea, zoals het Rembrandthuis, het Rijksmuseum en het Joods Historisch Museum. Verder vind je verschillende restaurantjes, cafés en bars in de buurt van het hotel. In het hotel zijn kamers die uitkijken over de grachten. Ook kun je genieten van een ontbijtje over de Amstel.

Dichtbij het hotel vind je het openbaar vervoer en een shuttle dienst naar Schiphol Airport. Deze rijdt op de volgende tijden; van 06.45 uur tot 21.45 uur. Graag 3 uur van te voren reserveren.

NH Collection Doelen

Locatie
NH Collection Doelen
Nieuwe Doelenstraat 24
1012 CP Amsterdam