Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Gaasper Camping Amsterdam

De Gaasper Camping Amsterdam is een gezellige en betaalbare camping in Amsterdam. Gesitueerd aan het prachtige natuur- en recreatiegebied de Gaasperplas, waar je volop rust en ontspanning vindt. En toch heel dichtbij het bruisende stadshart van Amsterdam. De camping is een goede verblijfsplaats voor toeristen vanuit de hele wereld; van backpackers tot gezinnen en van cityhoppers tot natuurliefhebbers.

Gaasper Camping Amsterdam

Locatie
Gaasper Camping Amsterdam
Loosdrechtdreef 7
1108 AZ Amsterdam
toon in Google Maps

Slechts 15 minuten vanaf het centrum

Met een rechtstreekse metroverbinding sta je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Bij de camping kun je uitgebreide informatie krijgen over de musea en andere bezienswaardigheden in de stad. Ook ontvang je korting op culturele entreekaarten. Vanuit het Amsterdamse nachtleven is de weg terug naar de camping gemakkelijk gevonden; de nachtbus vanuit het centrum stopt nabij de ingang.

Ontspanning in de prachtige natuur of aan het strand

De perfecte afwisseling voor een bezoekje aan de drukke stad, is een dagje bijkomen aan de oevers van de Gaasperplas of in de prachtige natuur van het Gaasperpark. Je vindt hier één van de meest populaire stadstranden van Amsterdam. Daarnaast ligt er langs de grote plas een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets-, en ruiterpaden.

Comfortabel en ruim van opzet

De Gaasper Camping Amsterdam heeft 350 kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Bijna alle plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en afvoer voor afvalwater. Ook zijn er goede sanitaire voorzieningen. Via de gratis WiFi-voorziening kun je bijna overal op de camping genieten van onbeperkt Internet.

In het hoofdgebouw vind je een gezellig restaurant, een afhaalcorner en zonneterras. Daarnaast biedt de supermarkt op het terrein een ruim assortiment aan levensmiddelen en kampeerartikelen. Ga naar de website voor alle informatie en resereveringen.

Gaasper Camping Amsterdam

Locatie
Gaasper Camping Amsterdam
Loosdrechtdreef 7
1108 AZ Amsterdam
toon in Google Maps