Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Clubbing

Van Pletzen

Van Pletzen is een duo producers genaamd Peach Van Pletzen en Matthieu “Nik Nax” Auriacombe. Ze hebben veel van de grootste hits in Zuid-Afrika mede mogelijk gemaakt en creëren nu hun eigen unieke stroming van feel good dance music met een productionele waarde die zij zelf beschrijven als ‘a kak lekker vibe’. Je kunt Van Pletzen zien in de Melkweg.

Van Pletzen

Speeldata
donderdag 11 mei 2023 om 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam

Satire en muziek is een ijzersterke combinatie

Van Pletzen heeft een solide following opgebouwd die geen genoeg kan krijgen van hun satirische muziekvideo's, vlijmscherpe humor en sociaal commentaar. In oktober releasten ze de nieuwe single van hun gelijknamige album 'Dit is wat dit is', en die smaakt naar meer! 

Early B

Meester van lyrische flow en komische punchlines: Early B is uitgegroeid tot een gewilde naam op evenementen en festivals in heel Zuid-Afrika. De tweetalige rapartiest heeft zichzelf sterk geprofileerd met behulp van community en actueel gedreven teksten over een fusie van hiphop en dance beats. De opzwepende deuntjes in combinatie met zijn immense aanwezigheid op het podium en zijn energieke liveoptredens belooft wat!

Van Pletzen

Speeldata
donderdag 11 mei 2023 om 19:30
Locatie
Melkweg
Lijnbaansgracht 234A
1017 PH Amsterdam