Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Sonic Acts Biennial 2024: TRANCE

Ergens tussen een rockconcert, een underground rave, een meeslepende theaterproductie en een buitenaards filmexperiment presenteert de visionaire hedendaagse kunstenaar Tianzhuo Chen, de regisseur van Asian Dope Boys, voor TRANCE een synthese van zijn werk van de afgelopen tien jaar.

Sonic Acts Biennial 2024: TRANCE

Data
vr 23 feb15:00 - 15:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

Sonic Acts Biennial 2024: TRANCE

De 12 uur durende extravaganza vindt plaats in de voormalige kerk Paradiso en omvat een uitgebreid ensemble van internationale muzikanten en performers zoals ¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$U, Dis Fig, KIM KHAN, Ylva Falk, Kasimyn en Ican Harem (Gabber Modus Operandi). De multidisciplinaire voorstelling met de levendige, griezelige, tentaculaire en uitbundige animaties van Chen bevat live muziek, dans, installatie, dj-sets en audiovisuele componenten, waaronder een enorme sculptuur van een microdier genaamd een tardigrade die aan het plafond van Paradiso hangt.

Onder het glas-in-loodraam wordt de vloer bedekt met een laag echt gras, tropische planten en waterpartijen, waardoor de kerk een metafoor wordt van een levend, ademend organisme. Door een opmerkelijke terugkeer naar de innerlijke werking van het lichaam, tijd en ruimte wordt het podium een symbiotische entiteit die een extatische assemblage mogelijk maakt.

Het volledige schema van dit 12 uur durende clubspektakel is op 15 januari bekendgemaakt op de website van de Sonic Acts Biënnale 2024.

Enkele waarschuwingen: naaktheid, grof taalgebruik + filmen en fotograferen tijdens de voorstelling is uitdrukkelijk toegestaan. Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Foto: CG Watkins van ��TRANCE’ door Tianzhuo Chen. Ter beschikking gesteld door Sonic Acts.

Sonic Acts Biennial 2024: TRANCE

Data
vr 23 feb15:00 - 15:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps