Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Rose Ringed - All Night Long

Amsterdams multitalent Rose Ringed (dj/producer, labelbaas, drummer, jazzpianist en live-artiest) draait zijn eerste all-nighter in de Grote Zaal van Paradiso.

Rose Ringed - All Night Long

Data
vr 21 jun23:59 - 05:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

Spring Memories

In 2018 verscheen zijn debuut-EP ‘Spring Memories’ en sindsdien krijg hij support van artiesten als Solomun, Joris Voorn en Jennifer Cardini én labels als Anjunadeep. Op dit moment behaalt Rose Ringed groeiende aantallen streams met zijn upbeat, emotioneel meeslepende, maar toch dansbare producties. Hij heeft dit jaar 19 releases op de planning op zijn eigen Closed Eyes label, Diynamic en Joris Voorns Spectrum. Ook werkt hij aan zijn eerste album van 2024, opgedragen aan zijn moeder die hij verloor in zijn kindertijd.

Rose Ringed was eerder resident in de - nu gesloten - Marktkantine en draaide samen met onder andere Sven Vath, Mano, Mind Against en meer. Verder bracht hij z'n sets naar Club Atelier, Het Sieraad, Shelter en was hij te zien op festivals als Sonar Barcelona en De Zon Festival in Amsterdam. Als dj laat hij zich tegenwoordig inspireren door onder meer Gerd Janson, Bicep, Kölsch, Job Jobse, Fort Romeau, Joris Voorn, Palms Traxx, Solomun, Paul Kalkbrenner, Todd Terje, Moby and Rufus.

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Rose Ringed - All Night Long

Data
vr 21 jun23:59 - 05:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps