Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Overbruggen

Begin de zomer met een knaller, want onze zomerkalender voor 2024 begint op 13 juli en loopt door tot en met 31 augustus. Ga deze zomer naar de geliefde Binnenplaats voor een niet te missen outdoor double-header.

Overbruggen

Locatie
H7 Binnenplaats
Humberweg 7
1043 AC Amsterdam

Hier wil jij de zomer overbruggen

Dit is de line up voor zaterdag 13 juli 2024

Tom Trago, een van de koplopers van de Nederlandse elektronische muziek underground. Lucky Done Gone, bekend om zijn innovatieve benadering van het mengen van elektronische muziekgenres, waardoor unieke en dynamische soundscapes ontstaan. Zij krijgen gezelschap van Alex Kassian en Running Hot die een B2B zullen spelen die belooft een high-energy set te creëren die de sfeer zal elektrificeren.

Als de zon ondergaat en de nacht overgaat in dag keren we terug naar onze favoriete ondergrondse ruimte; Shelter. Hier staat niemand minder dan Sweely klaar voor jou, voor een live set. Hij is een van de meest creatieve en eclectische Franse producers van de nieuwe generatie. Garett David, een bekend gezicht die helemaal uit Chicago komt om zijn sensationele house te brengen.

Liquid Earth, die de ritmische gevoeligheden van Londen en Berlijn combineert met de zonovergoten sereniteit van zijn geboorteland Californië. Benjamin Berg, de man die geen introductie nodig heeft als het gaat om Overbruggen. Tommy Chikara, Mino Abadier en Hannecart zullen het gezelschap vormen van een overvloed aan intrigerende namen.

Overbruggen

Locatie
H7 Binnenplaats
Humberweg 7
1043 AC Amsterdam