Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

NYE Party 2023 - ROOTS

Dompel jezelf onder in het bruisende nachtleven van Amsterdam en tel de momenten af tot 2024 bij ROOTS. Gevestigd aan het iconische Rembrandtplein - bekend als het NYE-centrum van de stad met schitterend vuurwerk dat de lucht verlicht om middernacht - belooft deze locatie een onvergetelijke Oudejaarsavondervaring midden in het hart van Amsterdam.

NYE Party 2023 - ROOTS

Data
di 31 dec22:00 - 04:00
Locatie
Club Roots
Rembrandtplein 45
1017 CT Amsterdam

Van house tot funk

Vier feest tussen de stadsfeestliefhebbers en internationale feestvierders bij ROOTS. Met geluiden variërend van aanstekelijke house beats tot de ritmische vibes van urban, reggaeton en funk, wordt je een eclectische mix beloofd, op maat gemaakt voor de kieskeurige feestvierder.

De avond wordt geleid door een zorgvuldig samengestelde line-up van top dj's, die garant staan voor een muzikale reis die de essentie van Amsterdams diverse nachtleven vangt.

Gastronomisch genot voor feestliefhebbers

Terwijl de muziek je ziel voedt, laat het assortiment drankjes je lichaam vullen. Van pittige caipirinhas en mojito's tot ROOTS' kenmerkende cocktails, elke slok is een ontdekking.

Gelegen aan Rembrandtplein 45: Geworteld in de levendige kern van Amsterdam, is ROOTS het knooppunt waar moderne flair tijdloze vreugde ontmoet. Terwijl 2024 aan de horizon gloort, zorg dat je in het epicentrum bent van Amsterdams.

NYE Party 2023 - ROOTS

Data
di 31 dec22:00 - 04:00
Locatie
Club Roots
Rembrandtplein 45
1017 CT Amsterdam