Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Midzomernacht - Dance of Light | Pllek

Op de langste dag van het jaar, de kortste nacht van het jaar – en tevens de échte aftrap van de zomer – vieren we de zomerzonnewende: Midzomernacht! Een avond vol performances, een vuurceremonie én een volwaardige clubnacht. Licht en kleur smelten samen in het thema van deze Midzomernacht: 'Dance of Light'. Trek je tofste, kleurrijkste of meest reflecterende outfit aan en dompel jezelf onder van ‘s avonds tot diep in de nacht bij Pllek.

Gratis entree

Midzomernacht - Dance of Light | Pllek

Data
za 22 jun18:00 - 03:00
Locatie
Pllek
tt. Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam
Toon in Google Maps

Midzomernacht: Dance of Light

We vieren het spectrum van kleur, licht en diversiteit deze Midzomernacht. Kijk door de kaleidoscoop en zie de wereld op een nieuwe manier. Met elke draai aanschouw je nieuwe patronen en combinaties en ontdek je nieuwe facetten. Het licht danst en reflecteert, net als wij op deze zonovergoten avond.

Dit kun je verwachten

Gedurende de avond vinden er diverse zinnenprikkelende performances plaats. Na de vuurceremonie neemt de avond een dansbare wending en nodigen we je uit voor een clubnacht met DJ's Isis, Kahmeya en Arabella Memdouh, Prem Joshua (live) en Kill them with colour (performances).

Vuurceremonie

Het hoogtepunt van de avond draait om de vuurceremonie, waarvoor je wordt geïnspireerd om na te denken over de thematiek van de avond. Dat wat je wilt manifesteren kun je opschrijven en laten bekrachtigen door het vuur.

De details van ons programma worden binnenkort bekendgemaakt. Verwacht een avond vol muziek en performances die naadloos overgaan in een eclectische clubnacht.

Dresscode: Dress to impress & shine bright! Denk kleur, reflectie en patronen, even uitbundig en eclectisch als een kaleidoscoop.

Vanaf 18:00 uur zijn de deuren open en ben je welkom. Gedurende de gehele avond kun je genieten van performances. De live muziek begint om 21:30, vuurceremonie om 22:00 en vanaf 23:00 tot 03:00 is het Clubnacht.

 

Gratis entree

Midzomernacht - Dance of Light | Pllek

Data
za 22 jun18:00 - 03:00
Locatie
Pllek
tt. Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam
Toon in Google Maps