Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

La Grande Fissa – Dansen in Het Concertgebouw

De Grote Zaal van Het Concertgebouw wordt omgetoverd tot dansvloer voor de terugkeer van La Grande Fissa, een even eclectisch als extatisch feest. De stoelen gaan eruit voor een minifestival met gastheer dj St. Paul en bijzondere gasten, onder wie Roxeanne Hazes, Chibi Ichigo en Joost van Bellen. Het rode pluche vervangen door rode wangen voor een avond en nacht om nooit te vergeten!

La Grande Fissa – Dansen in Het Concertgebouw

Data
za 20 jul20:30 - 02:30
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Toon in Google Maps

DJ St. Paul

St. Paul gelooft niet in genres. Een overtuiging die hem een graag geziene gast maakt op festivals als Lowlands, Best Kept Secret of Pukkelpop. Maar net zo makkelijk brengt hij klassieke muziek naar een nieuw publiek onder de naam 'Pieces of Tomorrow' in TivoliVredenburg. Vanavond is hij de trotse host van zijn tweede La Grande Fissa.

Joost van Bellen

DJ-icoon. Eigenlijk zou iedere bio hier meteen moeten stoppen. Maar, vooruit, toch nog wat extra lovende woorden voor onze popculturele alleskunner. Joost schrijft boeken, organiseert feesten en draait van Roxy tot aan Down The Rabbit Hole al jaren het plezier terug in ons leven. Je voor even licht voelen in zware tijden.

Roxeanne Hazes (live)

Professioneel hartenbreker. Roxeanne Hazes verovert daar waar ze komt. Zowel met haar liedjes als met haar persoonlijkheid. Een volledig eigen kijk op popmuziek maakt haar tot de gedroomde opener van La Grande Fissa. Met speciaal voor deze avond een nieuwe, intieme blik op haar oeuvre.

Chibi Ichigo (live)

Chibi is hard op weg jouw favoriete artiest te worden. Ze toert op dit moment met Froukje, is gewild op ieder festival en maakt muziek die de dansvloer per direct doet krommen van energie. Het is punk, het is dance, het is rap, het is indie, het is een vogel, het is een vliegtuig, het is Chibi Ichigo!

VJ LSDIA

Niemand in Nederland beheerst vloeistofprojectie beter dan VJ LSDIA. Zijn eigen brouwsels brengen hem van de kleinste clubs tot de grootste festivals. Voor La Grande Fissa zal hij het toch al niet onaardige gebouw in een hypnotiserend bad van betoverende visuals plaatsen.

Joost Oomen

Dichter, schrijver, theatermaker, percussionist en beroepsromanticus. Aristoteles heeft Joost Oomen wel eens een homo universalis genoemd. Maar dat gaat onze dichter des avondlands veel te ver. Laat hem maar lekker opzwepende teksten declameren op plekken en momenten dat je het net even niet verwacht.

Lisa Chudalla

Fulltime circusartiest Lisa Chudalla is de extravagante muze van La Grande Fissa. Degenslikken, acrobatische choreografie��n, magische onderonsjes met het publiek… het lichaam als ook de geest van Chudalla zullen er deze avond lustig op los waren en voor even het Concertgebouw omtoveren tot een cabinet of curiosities.

La Grande Fissa – Dansen in Het Concertgebouw

Data
za 20 jul20:30 - 02:30
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
Toon in Google Maps