Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Jazz Club

Dit is Jazz Club, een avant-gardistisch concept voor liefhebbers van dans en live muziek. De beste bekende en onbekende house- en disco-DJs van Amsterdam spelen in harmonie met een scala aan live muzikanten, waardoor de sfeer van intieme live-improvisatie in de club wordt gebracht.

Jazz Club

Data
za 7 okt22:30 - 06:00
Locatie
ISO
Isolatorweg 17 17
1014 AS Amsterdam
Volg ons

Intieme live-improvisatie

Welkom bij Jazz Club, een avant-gardistisch concept voor liefhebbers van late night grooves. Het geluid van onze avonden wordt samengesteld door de beste bekende en onbekende house- en disco-selectors van Amsterdam, in harmonie met een scala aan live muzikanten, waardoor de sfeer van intieme live-improvisatie in de club wordt gebracht. Een gemiddelde avond kent veel muzikale momenten, van brullende saxsolo's tot bluesy gitaarriffs en melodieuze fluitlijnen. We verleggen de grenzen van clubmuziek en nodigen alle muziekliefhebbers uit om deel te nemen.

Underground juweeltjes en dansvloerbommen

Voor dit evenement zijn we er trots op om Makèz uit te nodigen, een duo van rijzende sterren in de Amsterdamse house scene waarvan de recente release “Downstream” wereldwijd bovenaan de hitlijsten staat en op dansvloeren rockt. Makèz weet op meesterlijke wijze het entertainen en informeren van het publiek in evenwicht te brengen. Alles, van underground juweeltjes, hun eigen zelfgemaakte nummers en dansvloerbommen, wordt gemixt in hun vakkundig uitgevoerde sets. Met hun vaardigheden, uitgebreide muzikale kennis en expertise kun je er zeker van zijn dat er nooit een saai moment zal zijn als Makèz speelt.

Ze zullen vergezeld worden door een heel speciale gast, onze crew van vaste DJ's en een reeks ongelooflijke livemuzikanten die de hele nacht improviseren.

Onze thuisbasis voor deze nacht is ISO, een unieke conceptruimte in Amsterdam West.

Jazz Club

Data
za 7 okt22:30 - 06:00
Locatie
ISO
Isolatorweg 17 17
1014 AS Amsterdam
Volg ons