Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

For the Love of Beats in Lagerwal

De Buurtmannen zijn verheugd om muziekliefhebbers uit Amsterdam uit te nodigen voor een avond vol lekkere beats. Het evenement belooft een gevarieerde selectie van muziekstijlen te bieden, die de dansvloer in vuur en vlam zullen zetten. Het feest begint met een eclectische mix van soul, funk en disco tot indie beats. Die langzaam overgaan naar lekker dansbare house en techhouse tracks. Locatie: Lagerwal, tt Melissaweg 55, Amsterdam.

For the Love of Beats in Lagerwal

Data
vr 31 mei20:00 - 02:00
Locatie
Lagerwal
tt Melissaweg 55
1033 SP Amsterdam
Volg ons

Feest met de Buurtmannen

Wat begon als een informeel oudejaarsfeest op straat, groeide al snel uit tot een intiem samenkomen in de woonkamer van een van de buren en in het park aan het eind van de straat in de Banne. Een vonk van verbondenheid en liefde voor muziek ontstond onder de Buurtmannen, die besloten dit gevoel te delen met een groter publiek. 

Na eerdere edities in de A’DAM toren en Panama is For the Love of Beats voor deze editie weer terug in Amsterdam Noord.

De locatie is zorgvuldig uitgekozen. Terug in Amsterdam Noord waar de Buurtmannen zelf in de Banne wonen, in deze wijk waar ze veel gezamenlijke activiteiten voor de buurt organiseren gedurende het hele jaar.

"Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke feestervaring, For the Love of Beats heeft voor elk wat wils," voegt Jeffrey Sterken toe. "We nodigen iedereen uit om zich bij ons aan te sluiten en samen herinneringen te creëren die de saamhorigheid in Amsterdam Noord ten goede komen en waarbij de verbondenheid kracht wordt bijgezet.”

For the Love of Beats in Lagerwal

Data
vr 31 mei20:00 - 02:00
Locatie
Lagerwal
tt Melissaweg 55
1033 SP Amsterdam
Volg ons