Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Cocktail Fest

Cocktail Fest is een open-minded, high-end techno/circuit/clubhouse feest. Het werd gelanceerd in Rotterdam, in 2017, waar de eerste editie een enorme hit was, waarvoor mensen uit heel Europa overvlogen om het bij te wonen. Cocktail Fest heeft meerdere area's, elk met een compleet eigen vibe, qua muziekstijl, aanwezige gasten en decor, maar altijd, consequent, vol met prachtig, feestelijk en sexy entertainment.

Cocktail Fest

Data
za 23 sep22:00 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps

Be Yourself, Experience Everyone

Het motto van Cocktail Fest, 'Be Yourself, Experience Everyone', nodigt je uit om dit feest bij te wonen zoals jij dat wilt. Kleed je expressief, wees jezelf en voel totale vrijheid te midden van het meest sexy, stomende en kleurrijke publiek, letterlijk... van drags tot beren, van twinks tot circuitqueens en van alternatieve ravers tot..., nou ja..., jij! En dat alles onder het genot van de beste klassieke clubhouse, melodieuze circuit of harde underground techno.

Met deze 8e editie slaat Cocktail Fest voor het eerst zijn vleugels uit naar Amsterdam. 

We hebben de feesten 'Cocktail' in de grote zaal, 'Headrush' in de kelder en 'The Boom Boom Room' met alle extravaganza, in het voorste gedeelte.

Cocktail Fest

Data
za 23 sep22:00 - 22:00
Locatie
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
toon in Google Maps