Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Bnnyhunna & Kuna Maze

Jonge visionairs zwevend tussen jazz, hiphop, neo-soul en house.

Bnnyhunna & Kuna Maze

Data
vr 1 mrt20:30 - 02:00
Locatie
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
toon in Google Maps

Nachtclub

Voor dit DATSKAT WEEKEND haalt het Bimhuis de stoelen uit de zaal en transformeren ze naar een nachtclub met de beste jazz, hiphop en neo-soul. Met op vrijdag 2 jonge helden: Kuna Maze uit Brussel en Bnnyhunna uit Amsterdam. En zaterdag met UK-soul van zanger Reuben James en een live-set van producerscollectief .multibeat. Elke avond sluiten ze af met een DJ in het café om te dansen tot in de late uurtjes.

Uitlaatklep

Als Ghanese jongen uit Amsterdam-Zuidoost kreeg Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah veel voor zijn kiezen. Muziek werd zijn uitlaatklep en hij leerde gitaar, drums en vooral toetsen. Hij vierde succes als producer en speelde bij onder anderen Rimon, José James, Arp Frique en Yung Nnelg. Met zijn eigen shows prikkelt Bnnyhunna alle zintuigen, geïnspireerd door artiesten als Fela Kuti en Pharrell Williams.

Perfecte mix

De Brusselse producer, DJ en multi-instrumentalist Kuna Maze alias Edouard Gilbert produceert muziek zwevend tussen broken beat, house en jazz. Hij brengt clubcultuur en jazz samen, wat goed is te horen op zijn geprezen debuutalbum 'Night Shift' (2023). Zijn muziek wordt regelmatig gedraaid door smaakmakers als Gilles Peterson (BBC 6), Lefto, Soulection en Anz (Radio 1) en bereikt zo een steeds groter publiek. Hoewel Kuna Maze solo produceert brengt hij een energieke live-band mee om zo die perfecte mix van een jazzclub en dansclub te creëren.

Bnnyhunna & Kuna Maze

Data
vr 1 mrt20:30 - 02:00
Locatie
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
toon in Google Maps