Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Musea

Fashion for Good Museum

Binnen het museum vind je ook The Good Shop – een zorgvuldig samengestelde selectie van merken die elke zes maanden verandert, gebaseerd op een thema met als doel je anders te laten kijken naar mode en duurzaamheid. Dit museum is vanaf 5 juni permanent gesloten.

Innovatief op alle vlakken

Fashion for Good is een wereldwijd initiatief. Ons Innovatieplatform, Circular Apparel Community co-working space en museum (De Fashion for Good Experience) zijn gevestigd op het hoofdkantoor aan Rokin in Amsterdam. 

In het museum ontdek je de verhalen achter je kleding, waar komt je kleding eigenlijk vandaan? Wie heeft het gemaakt? Wat is fast fashion? En welke innovaties kunnen de toekomst van de mode-industrie veranderen?

In het gebouw leer je over de verschillende manieren om zelf een positieve impact te hebben op de kledingindustrie en hoe je actie kunt ondernemen. En je kunt Fashion for Good ook steunen door duurzame artikelen in de Good Shop kopen.

Ontdek alles over grensverleggende innovaties, bekijk nieuwe technologieën van dichtbij, onderzoek je eigen shopgedrag en zet je eerste stappen op je persoonlijke Good Fashion-reis. Als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we grote invloed uitoefenen op de mode-industrie. Doe mee! Je kunt ook alle aankomende evenementen zien via deze kalender.