Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Valhalla Festival

De beste en populairste elektronische dance initiatieven in Amsterdam komen samen tijdens het Valhalla festival in de RAI Amsterdam. Feestgangers kunnen hier terecht voor een onvergetelijk winters feestje in een clubbing Valhalla. Van raven tot relaxen op disco-deuntjes en tussendoor een ritje in het reuzenrad. Het festival staat bekend als dé gelegenheid om samen te komen tijdens de kerstvakantie. LET OP: Genoemde datum en tijd voor 2023 is onder voorbehoud.

Valhalla Festival

Data
zaterdag 16 december 2023 om 22:30
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
toon in Google Maps

Valhalla: A Bizarre Ride

Na succesvolle edities keert Valhalla terug naar het grote congrescentrum RAI Amsterdam, dat verandert in een kolkende, bruisende dance massa. De grootste namen en een gevarieerd aanbod elektronische muziekstijlen komen voorbij: van disco en deep house tot techno en club house. 

Valhalla is de plek om de donkere dagen van het jaar af te trappen, in een magisch en groots decor met veel show, acrobatenacts en verschillende kermisattracties. Hier komen de beste en populairste elektronische dance-initiatieven samen, om zo verspreid over de RAI op verschillende stages techno-, house-, urban-, disco en vele andere stijlen te presenteren, terwijl daaromheen met verschillende attracties en acrobatiekacts een onvergetelijke wereld wordt neergezet.

Kijk voor de complete line-up en kaartverkoop op de website van Valhalla.

Valhalla Festival

Data
zaterdag 16 december 2023 om 22:30
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
toon in Google Maps